POCKET ORTOPEDICA

Aceasta Saltea cu Arcuri Invelite este special conceput pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea  uniforma si naturala a coloanei vertebrale.

Fac parte din tipurile de saltele bazate pe tehnologia arcurilor impachetate independent. Acest tip de structura elimina "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Fiecare caseta si arc reactioneaza independent la presiunile exercitate fara a implica si celelalte arcuri.
Daca la o saltea clasica la exercitarea unei presiuni 60% se exercita pe locul respectiv si 40% se disipeaza pe arcurile asezate colateral, la acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipeaza colateral datorita materialelor de realizare.
Arcurile impachetate individual va transforma un somn bun intr-unul excelent. Puternice si durabile, aceastea se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Structura saltelei:

  • Fata de acoperire este realizata din material Jaquard

  • Fata de iarna are un strat de lana 150 g/mp si cea de vara bumbac 150 g/mp.

  • Placa de poliuretan de 30 mm.

  • Placa de pasla flit cu densitatea de 800 g/mp.

  • Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Stratul de arcuri este realizat cu 5 elasticitati diferite corespunzatoare zonelor anatomice (cap, umar, sold, genunchi, picioare). Aceste elasticitati diferite permit coloanei sa stea in format natural, fara fortari suplimentare.

  • Margine antilasare perimetrala din placi de poliuretan cu grosimea de 50 mm

Saltea destinata persoanelor ce doresc o saltea confortabila dar medie ca fermitate, realizata din materiale de buna calitate.


Aceste saltele sunt realizate din materiale care sunt tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor. Avand pe lateral zona 3D care ajuta la aerisirea saltelei.

Saltea POCHET 3D are doua fete, vara is iarna.

Inaltimea totala a saltelei 20 cm (+/- 1 cm)

Greutate maxima recomandata: 100kg/persoana