MEMORY 4IN1

Salteaua Memory 4in1 este dotata cu doua straturi de poliuretan cu elasticitati diferite ce lucreaza complementar pentru sustinerea corecta a corpului si ameliorarea punctelor de presiune in timpul somnului, asigurand un somn odihnitor, fara dureri cervicale sau ale spatelui.

Dotata cu patru fermitati diferite, cu ajutorul husei detasabile, ea poate fi optimizata pentru a se obtine confortul dorit. Husa 3D asigura o mai buna aerisire a saltelei.

Datorita celor 5 cm Memory Foam, salteaua Memory 4in1 ajuta la prevenirea intinderilor musculare din timpul somnului si ajuta la reducerea durerilor cauzate de efortul fizic intens. De asemenea se adapteaza perfect la greutatea, temperatura si forma corpului, asigurand suportul complet pentru coloana vertebrala, cat si pentru cap si gat. Este o spuma anatomica, care are efect relaxant. Datorita acestor fapte, saltelele dotate cu Memory Foam sunt folosite in reabilitare si preventie. Saltelele cu spuma Memory Foam ajuta la eliminarea durerilor cauzate de convulsiile musculare sau crampe, amelioreaza durerile datorate modului incordat de viata, stresului, fortarii fizice excesive si durerile cauzate de problemele sistemului osos, de osteoporoza, de diferite inflamatii ale articulatiilor sau ale tendoanelor.

Inaltimea totala a saltelei 21 cm (+/- 1 cm)

Greutate maxima recomandata: 100kg/persoana