FRESH MEMORY GREY 

Salteaua Fresh Memory Grey asigura o repartitie ergonomica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului, iar structura interioara a saltelei cu stratul de Memory Foam ofera o sustinere optima si uniforma a corpului pe timpul somnului.

Spuma Memory se muleaza perfect dupa liniile corpului uman, astfel elimina punctele de presiune exercitate asupra corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral. Aceasta spuma vascoelastica este un material care raspunde nu numai la greutatea corpului ci si la caldura emisa de acesta, fiind totodata si termoreglabila.

Structura saltelei este compusa din 3 cm Memory Foam si 14 cm de spuma poliuretan avand husa cu zona 3D pe lateral, care ajuta la aerisirea saltelei.

Datorita celor 3 cm de Memory Foam, salteaua Fresh Memory Grey ajuta la prevenirea intinderilor musculare din timpul somnului si ajuta la reducerea durerilor cauzate de efortul fizic intens. De asemenea se adapteaza perfect la greutatea, temperatura si forma corpului, asigurand suportul complet pentru coloana vertebrala, cat si pentru cap si gat. Este o spuma anatomica, care are efect relaxant. Datorita acestor fapte, saltelele dotate cu Memory Foam sunt folosite in reabilitare si preventie. Saltelele cu spuma Memory Foam ajuta la eliminarea durerilor cauzate de convulsiile musculare sau crampe, amelioreaza durerile datorate modului incordat de viata, stresului, fortarii fizice excesive si durerile cauzate de problemele sistemului osos, de osteoporoza, de diferite inflamatii ale articulatiilor sau ale tendoanelor.

Inaltimea totala a saltelei: 19 cm ( +/- 1 cm) 

Greutate maxima recomandata: 120kg/persoana