COCOS MEMORY JEANS EDITION

Aceasta saltea este conceputa din patru straturi de fermitate diferita, iar printre avantajele ei se numara asigurarea unei temperaturi optime in timpul somnului, suportul ortopedic oferit coloanei de stratul de cocos si cel de poliuretan elastic, iar spuma Memory elibereaza punctele de presiune pentru o circulatie sangvina buna si relaxeaza muschii.

Saltelele cu cocos sunt de obicei mai dure, dar raman in clasa de fermitate medie, doar ca ele ofera corpului un suport accentuat. Structura saltelei Cocos Memory este compusa din cinci straturi, dintre care doua straturi cu spuma poliuretanica, unul de cocos, si doua de memory foam pe partea superioara, dintre care unul este matlasat in husa. Acesasta alcatuire confera saltelei o elasticitate unica, asigurand dispersarea uniforma a punctelor de presiune ce sunt cauzate de obicei de suprafete de dormit.

 

Datorita celor 5 cm Memory Foam, salteaua Cocos Memory ajuta la prevenirea intinderilor musculare din timpul somnului si ajuta la reducerea durerilor cauzate de efortul fizic intens. De asemenea se adapteaza perfect la greutatea, temperatura si forma corpului, asigurand suportul complet pentru coloana vertebrala, cat si pentru cap si gat. Este o spuma anatomica, care are efect relaxant. Datorita acestor fapte, saltelele dotate cu Memory Foam sunt folosite in reabilitare si preventie. Saltelele cu spuma Memory Foam ajuta la eliminarea durerilor cauzate de convulsiile musculare sau crampe, amelioreaza durerile datorate modului incordat de viata, stresului, fortarii fizice excesive si durerile cauzate de problemele sistemului osos, de osteoporoza, de diferite inflamatii ale articulatiilor sau ale tendoanelor.

Fibrele de nuca de cocos ajuta la mentinerea conditiilor de igiena ale saltelei, iar husa acesteia este detasabila.

Inaltimea totala a saltelei 22 cm (+/- 1 cm)

Greutate maxima recomandata: 120kg/persoana