AMERICAN BEAUTY

Salteaua American Beauty te face sa plutesti in fiecare noapte!

Are un strat de confort din puf si pana, un material natural, care preia forma corpului precum un strat de Memory pastrand in acelasi timp o aerisire optima si oferind confort termic. Impreuna cu tesatura de bumbac 100% tratata antiacarieni, asigura o ventilatie corespunzatoare in timpul somnului prevenind transpiratia. In plus, puful folosit in saltea este teflonat, pentru a asigura inca o bariera impotriva umiditatii, mediu propice dezvoltării microorganismelor.

 

Avand si un start de cocos, ofera posibilitatea obtinerii a doua suprafete diferite de dormit ca si fermitate, fiins de asemenea un material natural si rezistent.

 

Salteaua American Beauty face parte din gama de saltele realizate pe baza de arcuri impachetate independent, ceea ce elimina "efectul de val" (propagarea miscarilor partenerilor pe toata structura saltelei, efect creat pe saltelele cu plasa de arc clasica). Fiecare arc reactioneaza individual presiunilor exercitate asupra lui si de aceea sustinerea corpului este eficienta si reconfortanta. Daca la o saltea clasica la exercitarea unei presiuni, 60% se exercita pe locul respectiv si 40% se disipa pe arcurile asezate colateral, la acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipa.


Arcurile impachetate individual transforma un somn bun intr-unul excelent. Puternice si durabile, aceastea se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Inaltimea totala a saltelei 24 cm (+/- 1 cm)

Greutate maxima recomandata: 120kg/persoana